Zöld Taxi – Lébény

Taxi szolgáltatás Lébény
Lébény város Győr-Moson –Sopron megyében a Mosonmagyaróvári járásban található. Győrtől 26kilométerre, Mosonmagyaróvártól 19 kilométerre helyezkedik el. A Mosonmagyaróvári székhelyű Zöld taxitársaság folyamatosan szállít utasokat ebben a térségben. A Lébényben élők többsége a városon belüli közlekedéskor veszi igénybe szolgáltatásainkat, de gyakran fordul elő, hogy Mosonmagyaróvár mellett, Győrt, Csornát, Jánossomorját jelölik meg útjuk célállomásának. A személyszállítás mellett egyre többen fordulnak hozzánk, hogy vigyük el őket a Bécsi vagy Schwechati repülőtérre. Számukra szoktuk ajánlani a privát repülőtéri transzfer szolgáltatásunkat, amely segítségével gyorsan, kényelmesen és nyugodt körülmények között érhetnek oda bármelyik repülőtérre.
Személyszállítás Lébény
Taxit szeretne rendelni Lébénybe vagy a Mosonmagyaróvári járásba? A Mosonmagyaróvári székhellyel rendelkező Zöld taxitársaság vállalja utasok szállítását Lébényben és a körülötte lévő kisebb településeken (pl: Rábcakapi, Mosonszentmiklós, Győrsövényháza, Fehértó, Tárnokréti stb.). A szolgáltatási palettánkat úgy építettük fel, hogy megfeleljen az itt élő emberek igényeinek. A településen belüli személyszállítás mellett, lehetőség van fuvart kérni a környékbéli településekre is. Ezt mi úgy hívjuk, hogy belföldi személyszállítás. A legtöbb utazást Lébényből Győrbe, Mosonmagyaróvárra, Csornára, Jánossomorjára kérik az utasaink. A Lébényben lévő törzsutasaink száma napról napra növekszik, akik elmondásaik alapján a precíz, gyors és kényelmes utazás mellett a megfizető árak miatt választják taxitársaságunkat utazásaikhoz.
Reptéri transzfer Győr
Hazai vagy nemzetközi repülőtérre szeretne eljutni Lébényből vagy a környékbéli településekről? Vállalkozásunk olyan szolgáltatást biztosít a reptéri transzferek világában, amely kényelmes utazást kínál az utasok számára. Mi szakítottunk a klasszikus gyűjtő repülőtéri transzfer szolgáltatással és helyett az utast tettük a középpontban. Az általunk nyújtott szolgáltatás segítségével utasaink könnyedén és nyugodt körülmények között eljuthatnak a belföldi (pl: Liszt Ferenc repülőtér) vagy nemzetközi repülőterek (pl: Bécsi, Schwechati stb.) mellett a magán repülőterekre is. A privát reptéri transzfer szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti, aki szeretne zavartalanul, gyorsan eljutni az általa kiválasztott repülőtérre, mindezt emberléptékű áron. Várjuk hívását!
Taxi - Lébény
Taxi társaság neve:
Zöld Taxi
MOBIL taxi telefonszám:
+36-20-37-37-377
INGYENES taxi telefonszám:
+36-80-80-44-80
VEZETÉKES taxi telefonszám:
+36-96-200-200
/ mosonmagyaróvári
taxi applikáció /
www.zold-taxi.hu
www.taxi-transfer.hu
www.taxi-mosonmagyarovar.hu
taxi / reptéri transzfer / azonnali csomagküldés / teherfuvarozás / munkásszállítás
Zöld Taxi szolgáltatási terület:
Győr-Moson-Sopron megye mosonmagyaróvári taxi központtal
Központ: 9200 Mosonmagyóvár, Mosonvár utca 12.
További taxi szolgáltatási területek és taxidrosztok:
Zöld Taxi – Jánossomorja
Zöld Taxi – Győr
Zöld Taxi – Rajka
Zöld Taxi – Csorna
Zöld Taxi – Lébény
Zöld Taxi – Center
Zöld Taxi – központ
Zöld Taxi
TAXI Mosonmagyaróvár