Zöld Taxi – Győr

Taxi szolgáltatás Győr
A Mosonmagyaróvári székhelyű Zöld taxitársaság már régóta nyújtja szolgáltatásait a Mosonmagyaróvári települések mellett Győr városában is. Ebben a térségben a klasszikus utasszállítás mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a privát reptéri transzferre nevezetű szolgáltatásunkra. Úti cél legtöbb esetben a magyar repülőterek mellett a nemzetközi repülőterek (pl: Bécs, Schwechat stb.). A személyszállítás során egyre gyakrabban fordul elő a belföldi szállítás igénye is. Azok a győri emberek veszik igénybe ezt a szolgáltatásunkat, akik nem szeretnének vonattal vagy belföldi buszjárattal Győrből Mosonmagyaróvárra vagy annak környékére utazni.
Személyszállítás Győr
Taxit keres Győrben? A Mosonmagyaróvári székhelyű Zöld taxitársaság vállalja Győrben és környékén élő személyek szállítását az év minden egyes napján éjjel, nappal. A személyszállítási szolgáltatásaink keretén belül két szolgáltatás érhető el a Győrben élő lakosok részére. Az első a klasszikus személyszállítás Győr városában. A második a belföldi utasszállítás Győr és a Mosonmagyaróvári járásban található települések között. Itt igény szerint az oda vissza utaztatást is biztosítania tudjuk megfizethető áron. Célunk, hogy a Zöld taxitársasággal utazok komfortosan, gyorsan és megfelelő időben érjenek az általuk megadott címre.
Reptéri transzfer Győr
Szeretne egy privát reptéri transzfert Győrből vagy annak vonzáskörzetéből a budapesti vagy valamelyik Győrhöz közeli nemzetközi vagy magán repülőtérre? A reptéri transzfer szolgáltatásunkat az utasaink igényeihez igazítottuk. A Bécsi, Schwechati, Budapesti repülőterek mellett bármelyik másik nemzetközi és magán repülőtérre is szívesen elszállítunk bárkit, ha erre igény mutatkozik. Fontos kihangsúlyozni, hogy mi szakítottunk a klasszikus gyűjtő reptéri transzfer szolgáltatással, helyette a privát reptéri transzfer került be a szolgáltatás palettánkba. A velünk utazó személyek a repülőtérre vezető utat vagy a hazavezető utat is kényelmesen, nyugodt körülmények között tudják megtenni. Cégünk célja, hogy az utazóinkból hosszú távon törzsutasok váljanak. Ennek érdekében rugalmasak, gyorsak vagyunk, mindezt megfizethető áron tesszük.
Taxi - Győr
Taxi társaság neve:
Zöld Taxi
MOBIL taxi telefonszám:
+36-20-37-37-377
INGYENES taxi telefonszám:
+36-80-80-44-80
VEZETÉKES taxi telefonszám:
+36-96-200-200
/ mosonmagyaróvári
taxi applikáció /
www.zold-taxi.hu
www.taxi-transfer.hu
www.taxi-mosonmagyarovar.hu
taxi / reptéri transzfer / azonnali csomagküldés / teherfuvarozás / munkásszállítás
Zöld Taxi szolgáltatási terület:
Győr-Moson-Sopron megye mosonmagyaróvári taxi központtal
Központ: 9200 Mosonmagyóvár, Mosonvár utca 12.
További taxi szolgáltatási területek és taxidrosztok:
Zöld Taxi – Jánossomorja
Zöld Taxi – Győr
Zöld Taxi – Rajka
Zöld Taxi – Csorna
Zöld Taxi – Lébény
Zöld Taxi – Center
Zöld Taxi – központ
Zöld Taxi
TAXI Mosonmagyaróvár