Zöld Taxi – Csorna

Taxi szolgáltatás Csorna
Csorna városa a Csornai járás székhelye. A Kapuvár, Győr, Sopronnémeti, Rábcakapi ölelésében fekvő települést a Rábaköz fővárosaként is emlegetik. Taxitársaságunk a Mosonmagyaróvári Zöld taxi, számos utasát szállítja napi szinten ennek a térségnek. A klasszikus személyszállítás mellett a privát reptéri transzfer szolgáltatásunk is elérhető az itt élő emberek számára. Hitvallásunk, hogy a legrövidebb idő alatt, komfortosan az utasunk igényeit szem előtt tartva elvigyük a partnerünket az általa megadott helyre. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki számára megfizethető legyen.
Személyszállítás Csorna
Taxit keres Csornán vagy a Csornai járásban? Taxitársaságunk, a Mosonmagyaróvári Zöld taxi vállalja személyek szállítását Csornán és a környékbeli településeken (pl: Rábcakapi, Sopronnémeti, Kapuvár, Fertőd, Kisfalud, Kony, Babót stb.). Az általunk nyújtott taxis szolgáltatások közül a klasszikus személyszállítás mellett a Csorna – Mosonmagyaróvár közötti belföldi utasszállítást szokták igényelni a Csornán és vonzáskörzetében élő lakosok. Így gyorsan, kényelmesen jutnak el az általuk megjelölt helyre. Igény szerint biztosítani tudjuk a visszautazás lehetőségét is Mosonmagyaróvár – Csorna között. Ezen szolgáltatásunkat azok az ügyfeleink veszik igénybe, akik nem szeretnének vonattal vagy más tömegközlekedési járművel utazni a megjelölt települések között.
Reptéri transzfer Csorna
Repülővel fog utazni? Nem szeretne a repülőtérre saját gépjárművel menni? Taxitársaságunk, a Mosonmagyaróvári Zöld taxi vállalja utasok szállítását bármelyik nemzetközi vagy magán repülőtérre. Az általunk kínált privát reptéri transzfer előnye, hogy nem kell több emberrel együtt szorongania egy zárt térben, hanem Ön kényelmesen, nyugodt körülmények között tud eljutni a megjelölt repülőtérre. A Csornán és Csornai járásban élők legtöbbször a Bécsi, Schwechati repülőtérre szokták kérni a transzfert, de volt már példa arra is, hogy valakit a Budapesten található Liszt Ferenc repülőtérre kellett elszállítanunk. Számunkra az utas kérése a legfontosabb, így a privát reptéri transzfer szolgáltatásunkat az ő igényeikhez igazítottunk. Gyorsak és pontosak vagyunk, mindezt megfizethető áron kínáljuk.
Taxi - Csorna
Taxi társaság neve:
Zöld Taxi
MOBIL taxi telefonszám:
+36-20-37-37-377
INGYENES taxi telefonszám:
+36-80-80-44-80
VEZETÉKES taxi telefonszám:
+36-96-200-200
/ mosonmagyaróvári
taxi applikáció /
www.zold-taxi.hu
www.taxi-transfer.hu
www.taxi-mosonmagyarovar.hu
taxi / reptéri transzfer / azonnali csomagküldés / teherfuvarozás / munkásszállítás
Zöld Taxi szolgáltatási terület:
Győr-Moson-Sopron megye mosonmagyaróvári taxi központtal
Központ: 9200 Mosonmagyóvár, Mosonvár utca 12.
További taxi szolgáltatási területek és taxidrosztok:
Zöld Taxi – Jánossomorja
Zöld Taxi – Győr
Zöld Taxi – Rajka
Zöld Taxi – Csorna
Zöld Taxi – Lébény
Zöld Taxi – Center
Zöld Taxi – központ
Zöld Taxi
TAXI Mosonmagyaróvár