Zöld Taxi – Center

Taxiszolgáltatás a Mosonmagyaróvári bevásárlóközpontokban
Mosonmagyaróvár folyamatosan épül és lakosság igényeihez igazodva egyre több cég nyit boltot a városban. A legforgalmasabb ezek közül a több üzletet is magába foglaló Park Center, Galéria Center és az Ad Flexum bevásárlóközpont. Az elmúlt évek során taxitársaságunk folyamatosan figyeli az utasok által elmondott igényeket. Így tapasztaltuk meg, hogy a lakosok egy része helyi járatokkal utazik a bevásárló központokba. Mire befejezik a vásárlást, annyi csomagjuk lesz, hogy nem tudják egyedül hazacipelni. Ekkor szoktak taxit rendelni. A Zöld taxi nagyon szívesen segít az ilyen jellegű problémák megoldásában. Mosonmagyaróvár bármelyik bevásárlóközpontjából rövid idő alatt hazaszállítjuk a megvásárolt holmikkal együtt. Hívjon minket bizalommal.
Taxi Park Center
Aki Mosonmagyaróvárt, egy picit is ismeri, biztosan járt már az 1 főút (Levél út) mellett elhelyezkedő Park Center bevásárlóközpontban. Olyan üzleteket találhatunk itt, mint a Müller, Tako, KIK, Deichmann, Euro Family, Sportisimo és még sorolhatnánk. A választék pazar bármilyen típusú termék vásárlásában is gondolkodunk. Taxitársaságunk szolgáltatásainak keretén belül vállaljuk a személyszállítást a Park Centerhez vagy a Park Centertől az utas által megjelölt célállomásig. Hívjon minket bátran, ha a vásárlás során túl sok csomag keletkezett vagy csak kényelmesen és gyorsan szeretne hazajutni otthonába.
Taxi Galéria Center
Mosonmagyaróvár másik nagy bevásárlóközpontja a Park Center szomszédságában fekvő Galéria Center. Üzleteit tekintve olyan neves boltokat találhatunk itt, mint a Pepco, Budmil, Euronics, New Yorker és társaik. Az üzletek széles termékpalettával várják az idelátogatókat. A Mosonmagyaróvári székhelyű Zöld taxitársaság egyik szolgáltatása, a személyek szállítása a Galéria Centerhez vagy a Galéria Centertől az utas által megadott címre. Szolgáltatásunkat azoknak a személyeknek ajánljuk, akik nem szeretnének nagyobb csomagokkal a helyi járatokra várni, hanem rövid idő alatt, nyugodt körülmények között szeretnének hazajutni.
Taxi Ad Flexum bevásárlóközpont
A fent említett szolgáltatásunk a Park és Galéria Center mellett a belvárosban található Ad Flexum bevásárlóközpontban is elérhető. Ha Önnek taxira lenne szüksége Mosonmagyaróvár külső részén található Centerekben vagy a belvárosban található Taxi Ad Flexum bevásárlóközpontban, keressen minket bátran az elérhetőségeinken keresztül.
Taxi Park és Galéria center
Taxi társaság neve:
Zöld Taxi
MOBIL taxi telefonszám:
+36-20-37-37-377
INGYENES taxi telefonszám:
+36-80-80-44-80
VEZETÉKES taxi telefonszám:
+36-96-200-200
/ mosonmagyaróvári
taxi applikáció /
www.zold-taxi.hu
www.taxi-transfer.hu
www.taxi-mosonmagyarovar.hu
taxi / reptéri transzfer / azonnali csomagküldés / teherfuvarozás / munkásszállítás
Zöld Taxi szolgáltatási terület:
Győr-Moson-Sopron megye mosonmagyaróvári taxi központtal
Központ: 9200 Mosonmagyóvár, Mosonvár utca 12.
További taxi szolgáltatási területek és taxidrosztok:
Zöld Taxi – Jánossomorja
Zöld Taxi – Győr
Zöld Taxi – Rajka
Zöld Taxi – Csorna
Zöld Taxi – Lébény
Zöld Taxi – Center
Zöld Taxi – központ
Zöld Taxi
TAXI Mosonmagyaróvár