Zöld, TAXI, phone, telefonszám

Privát reptéri transzfer


Egyéni reptéri transzfer

Privát reptéri transzfer akár azonnali indulással

Nyilvános repülőterek Magyarországon:

 • Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, korábbi nevén Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér (IATA: BUD, ICAO: LHBP)
 • Debrecen nemzetközi repülőtér (IATA: DEB, ICAO: LHDC)
 • Győr–Pér repülőtér (IATA: QGY, ICAO: LHPR)
 • Hévíz-Balaton nemzetközi repülőtér (IATA: SOB, ICAO: LHSM)
 • Pécs–Pogány repülőtér (IATA: PEV, ICAO: LHPP)
 • Meidl Airport Fertőszentmiklós (ICAO: LHFM)
 • Nyíregyházi repülőtér (ICAO: LHNY)
 • Siófok-Kiliti repülőtér (IATA: SFK, ICAO: LHSK)

Reptéri transzfer rendelés és árak itt:

www.zoldtaxi.com

Magán Reptéri Transzferrel Ausztria repülőterei akár azonnali indulással.

Nyilvános repülőterek Ausztriában:

 • Bécs–Schwechati nemzetközi repülőtér (németül Flughafen Wien-Schwechat) (IATA: VIE, ICAO: LOWW)
 • Grazi repülőtér (IATA: GRZ, ICAO: LOWG)
 • Innsbrucki repülőtér (IATA: INN, ICAO: LOWI)
 • Klagenfurti repülőtér (IATA: KLU, ICAO: LOWK)
 • Linzi repülőtér (IATA: LNZ, ICAO: LOWL)
 • Salzburgi repülőtér (IATA: SZG, ICAO: LOWS)
Reptéri transzfer foglalás és árak itt:

Privát reptéri transzferrel Szlovákia repülőterei akár azonnali indulással.

Nyilvános repülőterek Szlovákiában:

 • Milan Rastislav Štefánik repülőtér (szlovákul Letisko Milana Rastislava Štefánika Bratislava), röviden Pozsonyi repülőtér (Letisko Bratislava) (IATA: BTS, ICAO: LZIB)
 • Kassai repülőtér (szlovákul Medzinárodné letisko Košice) (IATA: KSC, ICAO: LZKZ)
 • Poprád-Tátra repülőtér (szlovákul Letisko Poprad-Tatry) (IATA: TAT, ICAO: LZTT)
Reptéri transzfer foglalás és árak itt:

Reptéri transzfert keresel? A reptéri transzfer egyik legjobb ágazata a taxis személyszállítás amely garantálja a privát szférát és a kényelmet. Általában akkor használják a reptéri transzfert az emberek, amikor repülővel utaznak valahova és nem akarják saját tulajdonú autójukat a reptéri parkolóban hagyni napokra vagy esetenként hetekre. A fizetési időpontok és lehetőségek általában kielégítik a nemzetközi transzferek kapcsán előforduló összes igényt. Privát reptéri transzfer fizethető az utazás végén bankkártyával vagy készpénzben. Amennyiben tudja már a fix indulási vagy az érkezési időpontot valamint a járat számát, időben foglalja le privát reptéri transzferét.

Vannak települések amelyeket nem, vagy csak egyedi díjazással tudunk vállalni. Kérlek, a taxi vagy reptéri transzfer szolgáltatás rendelésekor érdeklődj munkatársunknál a részletekről.


Privát reptéri transzfer Schwechat (Bécs), Pozsony és egyéb nemzetközi repülőterek
Repülőtéri transzfert keres Mosonmagyaróvárról vagy a Mosonmagyaróvári járásból a Schwechati (Bécs), Pozsonyi vagy más nemzetközi repülőtérre? A Zöld taxi csapata vállalja a privát repülőtéri transzfert bármelyik nemzetközi repülőtérre. Az utasaink által legtöbbet megjelölt úti cél Schwechat (Bécs), Pozsony és Budapest. Igény szerint bármelyik nemzetközi repülőtérre (pl: Győr – Pér, Hévíz – Balaton, Pécs – Pogány stb.) elmegyünk egy előzetes egyeztetés után. A reptéri transzferhez használt gépjárműparkunk folyamatosan megújul és ez által tartósan biztosítani tudjuk a nyugodt komfortos utazást a privát reptéri transzfer során.
Reptéri transzfer magánrepülőtérre
Mostanában egyre nagyobb igény mutatkozik a privát reptéri transzfer világában a magánrepülőterekre történő utasszállításra. Az ilyen karakterű szolgáltatásokat azok az üzletemberek szokták igénybe venni, akik igénylik a nyugodt környezetet és a diszkréciót. Taxitársaságunk ezeket az igényeket szeme előtt tartja, és ennek megfelelően jár el a repülőtéri transzfer során. Ha Ön ilyen jellegű szolgáltatást szeretne igénybe venni, kérjük, hívja telefonszámunkat, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről.

 

A taxióra használat szabálya: Kötelezően fizetendő viteldíjként (taxi ára) kizárólag a taxaméter (taxióra) által képzett összeg állapítható meg. A taxióra az utazás megkezdésekor elindul, és ha végeztünk az utazással akkor pedig leáll, és a közben megtett út és esetleges várakozási idő arányában kiszámolja a pontos arányos végösszeget. ..azaz..A fizetendő viteldíj képzése az utas személytaxiba történő beszállását követően a taxaméter elindításával kezdődik és az utas által kért végcélra való megérkezéskor a taxaméter leállításával fejeződik be. A taxi ára a taxióra nyugtáján szereplő összeg, amit készpénzben, bankkártyával vagy szerződött partnerként akár utalással is fizethet.

Mennyibe kerül a taxi?

Figyelem!
A Zöld TAXI szolgáltatói partnerei egyes helyszínekre nem, vagy csak egyedi felárral tudnak kiállást biztosítani, kérem ezt vegyék figyelembe és érdeklődjenek a részletekről.
Taxi rendelő telefonszám a Balatonon:
Az aktuális és kategorikus taxi árak előre egyeztetése ajánlott, mivel a Zöld TAXI árai térségenként eltérhetnek. ☝️
A telefonon leadott hang alapú rendelések minőségbiztosítási és reklamációkezelési célból rögzítettek, valamint autóinkban hang és videó rögzítésére alkalmas készülékek lehetnek.
A taxiba való beszállással és az utazás megkezdésével Ön által ismertnek és elfogadottnak tekintjük az utazás feltételeit.

 

A Zöld TAXI város központú szolgáltató, taxi vállalkozó partnereink és sofőrjeik városon kívüli kiinduló és végpont esetén amikor a központi várost nem érinti az utazás, kiszállási díjat számolnak fel, amely megegyezik a vidéki tarifa aktuális díjszabásával.

Szerződött partnerek előrendelései esetén a taxióra használatától elállva a vállalati partnerrel előre megegyezve fix viszonylatokra rögzített díjat alkalmazhatunk.

Taxi, reptéri transzfer
Taxi társaság neve:
Zöld Taxi
MOBIL taxi telefonszám:
+36-20-37-37-377
INGYENES taxi telefonszám:
+36-80-80-44-80
VEZETÉKES taxi telefonszám:
+36-96-200-200

Zöld, TAXI, phone, telefonszám

/ mosonmagyaróvári
taxi applikáció /
www.zold-taxi.hu
www.taxi-transfer.hu
www.taxi-mosonmagyarovar.hu
taxi / reptéri transzfer / azonnali csomagküldés / teherfuvarozás / munkásszállítás
Zöld Taxi szolgáltatási terület:
Győr-Moson-Sopron megye mosonmagyaróvári taxi központtal
Központ: 9200 Mosonmagyóvár, Mosonvár utca 12.
További taxi szolgáltatási területek és taxidrosztok:
Zöld Taxi – Jánossomorja
Zöld Taxi – Győr
Zöld Taxi – Rajka
Zöld Taxi – Csorna
Zöld Taxi – Lébény
Zöld Taxi – Center
Zöld Taxi – központ
Zöld Taxi