Reptéri transzfer

Reptéri transzfer


Reptéri transzfert keresel? A reptéri transzfer egyik legjobb ágazata a taxis személyszállítás amely garantálja a privát szférát és a kényelmet. Általában akkor használják a reptéri transzfert az emberek, amikor repülővel utaznak valahova és nem akarják saját tulajdonú autójukat a reptéri parkolóban hagyni napokra vagy esetenként hetekre. A fizetési időpontok és lehetőségek általában kielégítik a nemzetközi transzferek kapcsán előforduló összes igényt. Privát reptéri transzfer fizethető az utazás végén, mielőtt útra indulnánk, amikor lefoglaljuk a transzfert. Amennyiben tudja már a fix indulási vagy az érkezési időpontot valamint a járat számát, időben foglalja le privát reptéri transzferét.
Az egyéni reptéri transzfer árai egyedi elbírálást és foglalást követően az utazásig befagyasztjuk, így garantáltan nem fog változni az előre egyeztetett reptéri transzfer ára

Privát reptéri transzfer Schwechat (Bécs), Pozsony és egyéb nemzetközi repülőterek


Repülőtéri transzfert keres Mosonmagyaróvárról vagy a Mosonmagyaróvári járásból a Schwechati (Bécs), Pozsonyi vagy más nemzetközi repülőtérre? A Zöld taxi csapata vállalja a privát repülőtéri transzfert bármelyik nemzetközi repülőtérre. Az utasaink által legtöbbet megjelölt úti cél Schwechat (Bécs), Pozsony és Budapest. Igény szerint bármelyik nemzetközi repülőtérre (pl: Győr – Pér, Hévíz – Balaton, Pécs – Pogány stb.) elmegyünk egy előzetes egyeztetés után. A reptéri transzferhez használt gépjárműparkunk folyamatosan megújul és ez által tartósan biztosítani tudjuk a nyugodt komfortos utazást a privát reptéri transzfer során.

Reptéri transzfer magánrepülőtérre


Mostanában egyre nagyobb igény mutatkozik a privát reptéri transzfer világában a magánrepülőterekre történő utasszállításra. Az ilyen karakterű szolgáltatásokat azok az üzletemberek szokták igénybe venni, akik igénylik a nyugodt környezetet és a diszkréciót. Taxitársaságunk ezeket az igényeket szeme előtt tartja, és ennek megfelelően jár el a repülőtéri transzfer során. Ha Ön ilyen jellegű szolgáltatást szeretne igénybe venni, kérjük, hívja telefonszámunkat, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről.

Taxi, reptéri transzfer
Taxi társaság neve:
Zöld Taxi
MOBIL taxi telefonszám:
+36-20-37-37-377
INGYENES taxi telefonszám:
+36-80-80-44-80
VEZETÉKES taxi telefonszám:
+36-96-200-200
/ mosonmagyaróvári
taxi applikáció /

www.zold-taxi.hu
www.taxi-transfer.hu
www.taxi-mosonmagyarovar.hu
taxi / reptéri transzfer / azonnali csomagküldés / teherfuvarozás / munkásszállítás

Zöld Taxi szolgáltatási terület:
Győr-Moson-Sopron megye mosonmagyaróvári taxi központtal
Központ: 9200 Mosonmagyóvár, Mosonvár utca 12.

További taxi szolgáltatási területek és taxidrosztok:
Zöld Taxi – Jánossomorja
Zöld Taxi – Győr
Zöld Taxi – Rajka
Zöld Taxi – Csorna
Zöld Taxi – Lébény
Zöld Taxi – Center
Zöld Taxi – központ
Zöld Taxi

taxi MOSONMAGYARÓVÁR