Zöld, TAXI, phone, telefonszám

Privát reptéri transzfer

Reptéri transzfert keresel? A reptéri transzfer egyik legjobb ágazata a taxis személyszállítás amely garantálja a privát szférát és a kényelmet. Általában akkor használják a reptéri transzfert az emberek, amikor repülővel utaznak valahova és nem akarják saját tulajdonú autójukat a reptéri parkolóban hagyni napokra vagy esetenként hetekre. A fizetési időpontok és lehetőségek általában kielégítik a nemzetközi transzferek kapcsán előforduló összes igényt. Privát reptéri transzfer fizethető az utazás végén bankkártyával vagy készpénzben. Amennyiben tudja már a fix indulási vagy az érkezési időpontot valamint a járat számát, időben foglalja le privát reptéri transzferét.

Vannak települések amelyeket nem, vagy csak egyedi díjazással tudunk vállalni. Kérlek, a taxi vagy reptéri transzfer szolgáltatás rendelésekor érdeklődj munkatársunknál a részletekről.


Privát reptéri transzfer Schwechat (Bécs), Pozsony és egyéb nemzetközi repülőterek
Repülőtéri transzfert keres Mosonmagyaróvárról vagy a Mosonmagyaróvári járásból a Schwechati (Bécs), Pozsonyi vagy más nemzetközi repülőtérre? A Zöld taxi csapata vállalja a privát repülőtéri transzfert bármelyik nemzetközi repülőtérre. Az utasaink által legtöbbet megjelölt úti cél Schwechat (Bécs), Pozsony és Budapest. Igény szerint bármelyik nemzetközi repülőtérre (pl: Győr – Pér, Hévíz – Balaton, Pécs – Pogány stb.) elmegyünk egy előzetes egyeztetés után. A reptéri transzferhez használt gépjárműparkunk folyamatosan megújul és ez által tartósan biztosítani tudjuk a nyugodt komfortos utazást a privát reptéri transzfer során.
Reptéri transzfer magánrepülőtérre
Mostanában egyre nagyobb igény mutatkozik a privát reptéri transzfer világában a magánrepülőterekre történő utasszállításra. Az ilyen karakterű szolgáltatásokat azok az üzletemberek szokták igénybe venni, akik igénylik a nyugodt környezetet és a diszkréciót. Taxitársaságunk ezeket az igényeket szeme előtt tartja, és ennek megfelelően jár el a repülőtéri transzfer során. Ha Ön ilyen jellegű szolgáltatást szeretne igénybe venni, kérjük, hívja telefonszámunkat, hogy egyeztetni tudjunk a részletekről.

 

A taxióra használat szabálya: Kötelezően fizetendő viteldíjként (taxi ára) kizárólag a taxaméter (taxióra) által képzett összeg állapítható meg. A taxióra az utazás megkezdésekor elindul, és ha végeztünk az utazással akkor pedig leáll, és a közben megtett út és esetleges várakozási idő arányában kiszámolja a pontos arányos végösszeget. ..azaz..A fizetendő viteldíj képzése az utas személytaxiba történő beszállását követően a taxaméter elindításával kezdődik és az utas által kért végcélra való megérkezéskor a taxaméter leállításával fejeződik be. A taxi ára a taxióra nyugtáján szereplő összeg, amit készpénzben, bankkártyával vagy szerződött partnerként akár utalással is fizethet.

Mennyibe kerül a taxi?

Figyelem!
A Zöld TAXI szolgáltatói partnerei egyes helyszínekre nem, vagy csak egyedi felárral tudnak kiállást biztosítani, kérem ezt vegyék figyelembe és érdeklődjenek a részletekről.
Taxi rendelő telefonszám a Balatonon:
Az aktuális és kategorikus taxi árak előre egyeztetése ajánlott, mivel a Zöld TAXI árai térségenként eltérhetnek. ☝️
A telefonon leadott hang alapú rendelések minőségbiztosítási és reklamációkezelési célból rögzítettek, valamint autóinkban hang és videó rögzítésére alkalmas készülékek lehetnek.
A taxiba való beszállással és az utazás megkezdésével Ön által ismertnek és elfogadottnak tekintjük az utazás feltételeit.

 

A Zöld TAXI város központú szolgáltató, taxi vállalkozó partnereink és sofőrjeik városon kívüli kiinduló és végpont esetén amikor a központi várost nem érinti az utazás, kiszállási díjat számolnak fel, amely megegyezik a vidéki tarifa aktuális díjszabásával.

Szerződött partnerek előrendelései esetén a taxióra használatától elállva a vállalati partnerrel előre megegyezve fix viszonylatokra rögzített díjat alkalmazhatunk.

Taxi, reptéri transzfer
Taxi társaság neve:
Zöld Taxi
MOBIL taxi telefonszám:
+36-20-37-37-377
INGYENES taxi telefonszám:
+36-80-80-44-80
VEZETÉKES taxi telefonszám:
+36-96-200-200

Zöld, TAXI, phone, telefonszám

/ mosonmagyaróvári
taxi applikáció /
www.zold-taxi.hu
www.taxi-transfer.hu
www.taxi-mosonmagyarovar.hu
taxi / reptéri transzfer / azonnali csomagküldés / teherfuvarozás / munkásszállítás
Zöld Taxi szolgáltatási terület:
Győr-Moson-Sopron megye mosonmagyaróvári taxi központtal
Központ: 9200 Mosonmagyóvár, Mosonvár utca 12.
További taxi szolgáltatási területek és taxidrosztok:
Zöld Taxi – Jánossomorja
Zöld Taxi – Győr
Zöld Taxi – Rajka
Zöld Taxi – Csorna
Zöld Taxi – Lébény
Zöld Taxi – Center
Zöld Taxi – központ
Zöld Taxi